Butikken Røst

Eksklusiv nordisk urbanitet

En sterk, men lavmælt identitet

Butikken Røst fører et unikt utvalg interiør- og gaveartikler, men også klær, sko og tilbehør – alt bygget på skandinavisk designfilosofi. Oppgaven vår var å skape et butikkdesign som skilte seg fra eksisterende butikker i samme produktnisje – og som utfordret etablerte kategorier.

Røst favner et variert spekter av produkter, som i seg selv gir et tydelig designuttrykk. Det vi har gjort, er å lage en sterk og unik identitet for butikken som ikke tar oppmerksomheten fra produktene butikken selger, men snarere fremhever dem.

Skandinavisk og naturlig

Røsts visuelle uttrykk henter inspirasjon fra et værhardt norsk kystlandskap. Temaet er hentet fra tunge uværsskyer der sola skinner gjennom, fargespillet i et snølandskap, en ren horisont og klart vann. Formuttrykket er skandinavisk og naturlig, ispedd urban hygge.

Nyskapende interiøret gir oppmerksomhet

Profilen og interiøret i Røst-butikken forsterker butikkonseptet, og skaper et godt visningsrom for varene. Konseptet er helstøpt og taler til den designbevisste kjøpergruppen. Det særegne designet og uttrykket har gitt butikken mye og positiv oppmerksomhet.

Alt er produsert lokalt
Metallarbeid: A2G Industrier
Møblering i tre: HBH innredning